El cuiner Manel Molera fa un taller de cuina de Nadal a Malla
Dimarts, 24 de desembre de 2013
El dissabte 30 de novembre a la tarda, vint-i-cinc persones van assistir al taller de Cuina de Nadal que ofereix cada any el cuiner del restaurant Torres Petit de Manlleu, Manel Molera, a Malla.
Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38
El dissabte 30 de novembre a la tarda, vint-i-cinc persones van assistir al taller de Cuina de Nadal que ofereix cada any el cuiner del restaurant Torres Petit de Manlleu, Manel Molera, a Malla.
Molera porta una cuina mòbil que acompanya amb una càmera i un televisor perquè les assistents no es perdin cap detall. Va fer sopa de gambes crues, filet de vedella amb foie al Porto i de postres, mousse de trufa amb aroma de taronja amb trencadís de full. Mentre feia els plats, el cuiner explicava recomanacions, trucs i els secrets de la seva cuina. Al final de la sessió, que va durar dues hores, totes les assistents van poder degustar els plats.
Ja fa anys que el cuiner fa el taller de Nadal, però també altres cursos de cuina.