La cuina de casa nostra: passat, present i futur. Espai Pratdesaba
Toni Massanés, Director de la Fundació Alícia (Món Sant Benet, Bages), gastrònom i coordinador de múltiples treballs sobre receptaris locals, cuina catalana, i la relació alimentació, cuina i salut.
Toni Massanés, Director de la Fundació Alícia (Món Sant Benet, Bages), gastrònom i coordinador de múltiples treballs sobre receptaris locals, cuina catalana, i la relació alimentació, cuina i salut. Ens parlarà de:
“La cuina de casa nostra: passat, present i futur”
Dia: Diumenge 28 d’abril 2019
Hora: a les 12 del migdia
Lloc: Cabanya de Pratdesaba
Organitza: Comissió Espai Pratdesaba i Ajuntament de Malla
Com ens alimentem? D’on ve la nostra cuina? Quina relació té amb el nostre entorn i les nostres tradicions? La nostra és una cuina prou saludable? Ho és més ara que fa uns anys, o cada cop mengem més malament? I què i com menjarem en els propers anys? Aprofitant l’experiència i coneixements del Toni Massanés, farem un repàs de plats i tradicions culinàries de Malla i la comarca, obert a totes les cuineres i cuiners casolans del poble.