Èxit del taller de cuina de Nadal
Dimarts, 20 de desembre de 2016
Aquest any el taller de cuina de Nadal s'ha fet a l'aula de cuina de Mirentxu Riubrogent, a la Guixa
Darrera actualització: 10.09.2018 | 09:38
Més d'una vintena de persones, la majoria dones, van participar la setmana passada al taller de Cuina de Nadal, organitzat per l'Ajuntament de Malla, però que aquest any, per primera vegada es va fer a l'aula de cuina de l'especialista en dietètica, nutrició i cuina Mirentxu Riubrogent, a La Guixa.
Les participants van aprendre a fer un menú de festa, sense enormes complicacions, però amb uns resultats molt satisfactoris per a totes. El menú estava composat per Cremós d'ibèric sobre pilanet de fruita, una tapeta de Cremós de patata amb pop, un primer plat de Llagostins a la crema d'alls confitats i un segon plat de Filet d'ibèric amb crosta. I per postres, torró cruixent de xocolata. Totes van coincidir en l'èxit de la proposta.